Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι υπηρεσίες του Services On The Web!

Όπως ίσως θα καταλάβατε ασχολούμαστε επαγγελματικά με την προώθηση, διαχείριση και βελτιστοποίηση sites και eshops! Εργάζομαστε από τον χώρο μας, μόνο μέσω internet, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές τιμές! Η συνεργασία μας θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα στο internet, πιο οικονομικά απ' όσο φανταζόσασταν! Μαζί γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα με επαγγελματικές επαφές μόνο online ή τηλεφωνικά!

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

• Δημιουργία και διαχείριση σελίδων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης - Social Media Marketing. Περιλαμβάνει: Facebook page, Twitter account, Pinterest, LinkedIn, Google+.

• Κατασκευή website / eshop σε συνεργασία με εξειδικευμένο προγραμματιστή.

• Σχεδιασμό εμφάνισης site και eshop (Web Design). Περιλαμβάνει όλες τις σελίδες του site ή του eshop.

• Δημιουργία λογοτύπων, επαγγελματικών καρτών, γραφικών για site και eshops, banners, διαφημιστικά έντυπα, καταχωρήσεις (Graphic Design).

Ανέβασμα κειμένων και φωτογραφιών των προϊόντων σε eshop, στις πλατφόρμες: Joomla, WordPress, PrestaShop (προϋπόθεση το υλικό να μου δίνεται από τον πελάτη έτοιμο).

• Ειδικές φωτογραφήσεις με επαγγελματία φωτογράφο για sites ή έντυπα, βασισμένες στις ανάγκες του πελάτη.

• Δημιουργία ή επιμέλεια κειμένων - άρθρων προς δημοσίευση (για έντυπο ή / και internet) από εξειδικευμένο επιμελητή κειμένων.

• Έλεγχος κειμένων, φωτογραφιών και τεχνικών λεπτομερειών σε site και eshop για διόρθωση και βελτιστοποίηση ώστε να είναι φιλικά προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης - Basic SEO..

Εάν έχετε απορίες ή εδνιαφέρεστε για προσφορές, μελέτες και τιμές, στείλτε email στο
servicesontheweb@gmail.com ή καλέστε μας στο 6977 244607. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη προώθηση της δουλειάς σας! Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου